Secrete dezvaluite - David Copperfield

INTRODUCERE

David Copperfield ( n.16 Septembrie 1956), a inceput practicarea iluzionismului la varsta de 12 ani devenind cea mai tanara persoana admisa in Academia Iluzionistilor din Statele Unite. Avind o imaginatie fantastica, David Copperfield a adaptat numerele clasice de iluzionism la cerintele sec. XX iar stilul sau de prezentare a numerelor de iluzionism imbina magia cu povestiri si mult umor implicind spectatorii in numerele sale in asa fel incat spectacolele pe care le realizeaza sa fie mereu de neuitat.
In documentul pe care vi-l pun la dispozitie, veti gasi explicatia ale unora dintre cele mai mari numere de iluzionism realizate de catre David Copperfield.

Va invit sa urmariti filmele de prezentare ce alcatuiesc cuprinsul acestui document denumit "Secrete dezvaluite - David Copperfield"
In acest document se afla explicatia la toate numerele de iluzionism de pe aceasta pagina, realizate de David Copperfield !

Disparitia Statuiei Libertatii


Este celebrul numar de iluzionism realizat in anul 1983 si prezentat in direct la TV, in care uriasul monument dispare de pe piedestal in fata spectatorilor.

Interlude

Interlude
Este creatia grupului The Pendragons impreuna cu David Copperfield si este vorba despre un efect al patrunderii unei persoane prin corpul altei persoane

Zidul Chinezesc


Un alt numar de iluzionism realizat de David Copperfield in anul 1986 odata cu spectacolul realizat in China in care David aflat pe o parte a zidului lat de 6 metri, trece prin zid si iese pe cealalta parte.

Vagonul "Orient Express"

Vagonul Orient Express
Un vagon pe sine, este inconjurat de spectatori , iar vagonul este acoperit cu o prelata. David, ridica vagonul acoperit in aer iar apoi acesta dispare. O iluzie deosebita realizata in anul 1991.

Trandafirul zburator

Trandafirul zburator
Un servetel facut ghem, incepe sa se miste si sa danseze pe mana lui David Copperfield. Desface servetelul si face din el un trandafir, iar acesta pluteste in aer iar dupa ce este aprins, se transforma intr-un trandafir adevarat

Metamorfoza Cocoon

Metamorfoza Cocoon
Un numar fantastic de teleportare din 1994. David legat la maini si ridicat in aer pe o platforma, schimba locul cu asistenta lui intr-o fractiune de secunda.

Fierastraul mortii

Fierastraul mortii
Este un numar de iluzionism creat chiar de catre David Copperfield. Este o adaptare moderna a celebrului numar de iluzionism "femeie taiata in doua".

Plicul Misterios

Plicul Misterios
Un truc de mentalism in care David Copperfield are inchisa intr-un plic o foaie ce contine predictia unor persoane alese la intamplare din sala.

Cutia Umbrei

Cutia umbrei
Cu acest numar de iluzionism, David Copperfield isi face intrarea in scena, apare pe o motocicleta intr-o cutie goala

Ventilatorul

Ventilatorul
David Copperfield impreuna cu o asistenta sunt pulverizati de un ventilator gigant si apar undeva in spatele spectatorilor cateva secunde mai tarziu

Iluzia Origami

Iluzia Origami
O cutie mica este despachetata pentru a intra o femeie in interior. Cutia este din nou impachetata si sunt introduse 3 sabii iar din cutie dupa ce este despachetata iese asistenta lui David

Truc cu video camera

Truc cu video camera
Un cameraman impreuna cu o camera de filmat dispar dintr-o cutie inchisa

Lama

Lama - David Copperfield
Este o adaptare a celebrului numar "femeie taiata in doua", dar de aceasta data femeia este taiata pe verticala, de sus in jos.

Levitatie - Bat de chibrit

Levitatie - Bat de chibrit
Un bat de chibrit care pluteste in aer.

Cutia Acordeon

Cutia Acordeon
David Copperfield intra intr-o cutie care apoi este comprimata astfel incat picioarele sunt aduse pana la nivelul capului.

Mutarea capului

Iluzia denumita Mutarea capului
O varianta moderna al unui vechi truc de iluzionism dar David Copperfield realizeaza un efect foarte spectaculos

Zborul - Icarus

Levitatia Icarus
O levitatie realizata in anul 1992 care sfideaza toate legile fizicii, nu este doar o levitatie, este pur si simplu un zbor. David trece prin doua cercuri, zboara intr-o cutie inchisa, ba chiar ridica o spectatoare pe brate... este levitatia perfecta.Aceast document este scris in limba romana si este disponibil in format electronic .PDF
Pentru a deschide documentele de acest tip, veti avea nevoie de un program gratuit denumit ACROBAT READER
Pozele si schitele care insotesc acest document va vor ajuta sa intelegeti exact cum este posibil sa se realizeze aceste numere uluitoare de iluzionism!

Vezi cuprinsul si ale celorlalte documente.
Pentru intrebari suplimentare sau orice eventuala problema trimiteti email la cursdemagie@gmail.com
- 2017 -