MENTALISM - Psihokinezia

INTRODUCERE

Unul dintre cele mai frumoase efecte pe care le poate arata un mentalist este topirea sau indoirea unui obiect din metal folosid ceea ce se numeste "puterea mintii". Aceasta capacitate paranormala are numele de PSIHOKINEZIE.
Efectul acestor trucuri este unul deosebit de spectaculos intrucat se poate folosi orice lingura sau furculita si nu necesita nici un alt accesoriu special. Se folosesc doar linguri obisnuite, normale, ce se gasesc in orice bucatarie sau restaurant!
Daca ati avut vreodata ocazia sa vedeti la TV sau pe scena, un truc de psihokinezie, cu siguranta veti recunoaste acele trucuri in aceasta lucrare si veti fi incantati sa aflati secretul ce sta in spatele acestor numere de magie.

Va invit sa urmariti in filmul demonstrativ de mai jos cateva din efectele explicate.

VIDEO

Pentru a veni in ajutorul explicatiilor, unele trucuri sunt insotite de un film demonstrativ.

Detalii

Documentul este scris in format PDF
In cele 22 de pagini, sunt explicate 18 metode diferite de psihokinezie
Documentul de tip PDF este scris in limba romana, contine 22 de pagini cu poze si schite pentru ca cititorul sa inteleaga modul in care se realizeaza fiecare efect de indoire a unei linguri. Dupa doar cateva ore de antrenament puteti incepe sa va distrati prietenii cu prima ocazie cand va aflati la o petrecere sau la un restaurant.

Vezi cuprinsul si celorlalte documente.
Pentru intrebari suplimentare sau orice eventuala problema trimiteti email la cursdemagie@gmail.com
- 2017 -